Skip to content
Dækkeserviet i Jute Design

Design og sy i jute – boliginteriør - workshop 1

Design og sy i jute – boliginteriør - workshop 1

Design og sy dine egne dækkeservietter, bordskåner og frugtkurv

Kurset er for dig, der drømmer om at selv at kunne designe og skabe dit eget boliginteriør og dermed kunne sætte dit helt personlige præg på dit hjem – eller på gaver til familie, venner og bekendte.

Boliginteriør i jute er tidens hotteste mode indenfor boliginteriør – bl.a. vandt en kurv af jute-prisen som ”Product of the year” på Formland Autumn 2022.

Kom og vær med og lær hvordan du designer og syr dækkeservietter (runde), bordskåner (rund) og kurve. Der er mulighed for at arbejde i enten genanvendt bomuldssnor eller i jute materialer.

På workshoppen skal du selv medbringe symaskine (arbejdet i jute materialer kræver en symaskine med en kraftig motor på min. 50 watt med zigzag funktion og special fod til zigzag. Højden på trykfoden skal være min. 9mm).

Værd at vide
På kursuset vil du have mulighed for at købe alt, hvad du behøver (betaling via MobilePay). Påregn max. 250 kr. i materialer (jute-, bomuldssnor, sytråd, synål).

Alle udvisningsmaterialer vil være på dansk, men da underviseren stadig er ved at lære dansk, vil hendes mand være med på kurset og hjælpe med oversættelse, hvor det er nødvendigt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.