Skip to content
Dækkeserviet i Jute Design

Design og sy i jute – boliginteriør - workshop 1

Design og sy dine egne dækkeservietter, bordskåner og frugtkurv

Kurset er for dig, der drømmer om at selv at kunne designe og skabe dit eget boliginteriør og dermed kunne sætte dit helt personlige præg på dit hjem – eller på gaver til familie, venner og bekendte.

Boliginteriør i jute er tidens hotteste mode indenfor boliginteriør – bl.a. vandt en kurv af jute-prisen som ”Product of the year” på Formland Autumn 2022.

Kom og vær med og lær hvordan du designer og syr dækkeservietter (runde), bordskåner (rund) og kurve. Der er mulighed for at arbejde i enten genanvendt bomuldssnor eller i jute materialer.

På workshoppen skal du selv medbringe symaskine (arbejdet i jute materialer kræver en symaskine med en kraftig motor på min. 50 watt med zigzag funktion og special fod til zigzag. Højden på trykfoden skal være min. 9mm).

Værd at vide
På kursuset vil du have mulighed for at købe alt, hvad du behøver (betaling via MobilePay). Påregn max. 250 kr. i materialer (jute-, bomuldssnor, sytråd, synål).

Alle udvisningsmaterialer vil være på dansk, men da underviseren stadig er ved at lære dansk, vil hendes mand være med på kurset og hjælpe med oversættelse, hvor det er nødvendigt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 17.02.2024-18.02.2024
  • Adresse Brohuset, Ishøj
    Vejlebrovej 45
    2635 Ishøj
  • Lokale Rum A
  • Bemærkninger Du skal selv medbringe symaskine. Materialeudgifter max. 250 kr. i materialer (jute-, bomuldssnor, sytråd, synål), som afregnes med underviseren. Alle udvisningsmaterialer vil være på dansk, men da underviseren stadig er ved at lære dansk, vil hendes mand være med på kurset og hjælpe med oversættelse, hvor det er nødvendigt.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 17.02.2024 10:00-14:35 Brohuset, Ishøj Elena Poulsen
2 Søndag 18.02.2024 10:00-14:35 Brohuset, Ishøj Elena Poulsen
Elena Poulsen, Underviser i Kreative Kurser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Elena Poulsen

Elena Poulsen startede i februar 2023 som iværksætter og etablerede et boliginteriør og mode-accessories designerbrand, Elena Poulsen Collection, (@Elena_Poulsen_collection) - et univers af lækre håndlavede kurve, dækkeservietter og tasker med fokus på design, bæredygtighed og kvalitet. Elena designer og producerer alle produkterne i hånden, og lader sig inspirere af de klassiske elementer i dansk design såsom enkelthed, naturlige materialer, høj kvalitet og godt håndværk.

Produkterne er lavet med nænsomhed og kærlighed af naturlige, miljøvenlige og bæredygtige materialer – såsom jute, genanvendt bomuldssnor og andre recycled og upcycled materialer.

Kærligheden til håndarbejde og at skabe fik Elena fra sin mormor og mor, og hun dimitterede som 18-årig fra en design og håndværkskole med et diplom i Tøjdesign. Som en hobby har hun syet til familie, venner og bekendte.

“Jeg vil rigtig gerne dele min glæde ved selv at designe og lave flotte boliginteriør produkter, så derfor tilbyder jeg forskellige workshops, hvor du bl.a. vil lære at designe og sy dine egne dækkeservietter, bordskånere, kurve og måske tasken, som du altid har drømt om, men aldrig har kunnet finde.”