Skip to content
Kniplekurser håndarbejde FOF Køge Bugt

Knipling

Knipling

Knipling er et smukt gammel kunsthåndværk, som er populært og spændende at arbejde med. Håndkniplinger er med rette igen blevet populære – f.eks. på beklædning, accessoires, smykker, på dækketøj eller som dekoration til både hverdag og festlige højtider. Du vælger selv, om det skal være et lille bogmærke i blonder eller en bred tønderknipling, og du kan kniple alt fra smykker og kraver til duge og dækkeservietter.

Det kan ved første øjenkast godt se indviklet ud, men der er faktisk kun ganske få regler som nemt kan læres. Vi ser nærmere på forskellige teknikker, så du kan komme i gang med at kniple den første dag. Du lærer at kniple efter farvelagte arbejdstegninger samt lave aflukning ved brug af hjælpetråde. 

 Kurset henvender sig til både nybegyndere og øvede, da undervisningen er individuel, og du får hjælp og kyndig vejledning undervejs, så du kan arbejde i dit eget tempo.

Udgifter til materialer må påregnes og kan købes i forbindelse med kurset.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål. Nye deltagere er velkomne til at kontakte underviseren for at høre nærmere.