Skip to content
Lær at lave smukke ting i patchwork

Patchwork

Oplev glæden ved at sætte udvalgte stoffer og mønstre sammen til alt fra grydelapper, tevarmere og sengetæpper når vi udfolder vores kreative evner i et inspirerende forum.

Patchwork er en fantastisk hobby, hvor du kan sætte personligt præg på alt fra tøj, tasker og tæpper til gaveæsker og nålepuder. Der undervises i forskellige maskinsyede teknikker samt håndsyning. Du kan arbejde med individuelle modeller af varierende størrelse, og får tips og tricks til stofsammensætning, montering og quiltning.

Kurset henvender sig til alle, både nybegynderen og den mere erfarne.

Værd at vide
Medbring almindeligt sygrej, blyant, stofrester og evt. igangværende arbejder.

Udgifter til materialer må påregnes, og kan købes i forbindelse med kurset. Der kan alternativt henvises til hvor du køber egne materialer.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 11.09.2023 10:00-13:15 Den Hvide By, Køge Rebecca Caroc
2 Mandag 25.09.2023 10:00-13:15 Den Hvide By, Køge Rebecca Caroc
3 Mandag 09.10.2023 10:00-13:15 Den Hvide By, Køge Rebecca Caroc
Se alle Se færre
Underviser

Rebecca Caroc

Rebecca har taget diverse kunstuddannelser gennem Den Fri Ungdomsuddanelse, Skals Håndarbejdsskole og har ydermere en kandidat i Design fra Kunstakadimietes Designskole

Udover sit stabile fundement af håndværksmæssig viden og udførelse, der vokser dag for dag, finder hun en naturlig glæde ved videreformidling.

Rebecca er en ganske tålmodig underviser, der hovedsageligt ønsker, at du som kursist kommer i mål med dine projekter og tilegner dig ny viden i et hyggeligt miljø.

“Med min baggrund som designer har jeg meget erfaring med at se muligheder og løsninger i projekter, så sværhedsgraden både kan hæves og sænkes efter behov uden at det har en synlig konsekvens for det færdige produkt.”

Personligt arbejder hun meget med farver og organiske former, men har også en stor kærlighed for de traditionelle blokke samt en fascination for patchworkhistorien.

Læs/se mere og få inspiration via Rebecca’s Instagram her.