Skip to content

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og senest den 1. juli er hele efterårsprogrammet online. Du kan allerede nu gå på opdagelse

Se alle nyheder
Tufting - Strik og Hækl - FOF Køge Bugt

Tufting

Tufting

Lær at tufte dit overskudsgarn om til f.eks. smukke vægbilledtæpper eller tæpper til gulvet. Tufting af overskuds- og genbrugsgarn er blevet meget populært i Danmark, og med dette kursus får du rig mulighed for selv at prøve det af, så du efterfølgende kan tufte derhjemme. Det er en hyggelig lille syssel, som ikke fylder meget i hjemmet men og som skaber glæde og farve i hverdagen.

På dette kursus er der fokus på at lære hvordan du kommer i gang med at bruge enten en punch-needle eller Danella-nål og hvordan du vælger og blander farver for at få det resultat, som du ønsker. Her er der mulighed for at give den gas med mønstre og farver, så du får fantastiske resultater og inspiration til fremtidige tufte-projekter. Teknikken er simpel og ligetil: strikketråden indsættes til start, hvorefter det valgte garn føres gennem i små u-formede løkker til det sidst færdigmonteres. Teknikkerne vises løbende og der vil være individuel vejledning. Kurset henvender sig både til begyndere og de mere øvede, som ønsker at tufte. Kurset er desuden en oplagt gaveidé til den kreative ven/veninde, familiemedlem, nabo eller kollega.

Medbring gerne alle dine garnrester. 

Bemærk. Udgifter til materialer må påregnes. Du har mulighed for at købe punch-needle og Danella-nåle, begyndersæt m.m. af underviseren.

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.