Skip to content

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og senest den 1. juli er hele efterårsprogrammet online. Du kan allerede nu gå på opdagelse

Se alle nyheder
Strikkecafé i Solrød, Kreative Kurser hos FOF Køge Bugt

Strikkecafé - Solrød

Strikkecafé - Solrød

Har du brug for hjælp til at forstå en strikkeopskrift? Hvilken betydning har garn og kvalitet på det færdige produkt? Hvorfor er det vigtigt at lave strikkeprøver inden man går i gang med sit projekt? Hvordan syes foer og lynlås i f.eks. en cluth? Spørgsmålene er mange og strik kan til tider virke som et uoverskueligt håndværk. Heldigvis er det lettere at komme i gang end du tror! 

Dette hold er for dig, der vil lære at strikke fra bunden, men er usikker på hvordan du bedst kommer i gang. Vi kigger nærmere på forskellige former for kanter og stribe samt monteringsteknikker, når vi mødes og arbejder på egne projekter –alt sammen i godt selskab! Kurset henvender sig til både nybegynderen og de mere erfarne strikkere, som savner inspiration til deres næste strikkeprojekt; i strikkecaféen kan alle være med. Kom i godt selskab med andre med interesse for strik. 

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.