Skip to content

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og senest den 1. juli er hele efterårsprogrammet online. Du kan allerede nu gå på opdagelse

Se alle nyheder
Akvarelmaleri, workshop i blomster, Kreative Kurser hos FOF Køge Bugt

Akvarel - blomster - workshop

Akvarel - blomster - workshop

At male et akvarelmaleri kan tage flere timer at færdiggøre! Billedet kan også males i én seance, hvor man bruger lag af friske/hurtige laveringer, anvendt med omhu og omhyggelig planlægning. På dette kursus kommer vi tættere på akvarelmalingens vidunderlige verden og lærer forskellige teknikker.
Derudover handler kurset om at give dig mulighed for at opleve og erfare den kreative proces. Underviser medbringer bl.a. originale akvareller, fotos og/eller blomster i opstilling til inspiration, og du vil blive vejledt igennem de forskellige øvelser, f.eks. farvelaveringer og tegning med våd pensel.

Kurset henvender sig til letøvede og de mere erfarne, som har forudgående kendskab til at male med akvarel. er fer letøvede og øvede i akvarelteknikker. 

Medbring dine favorit feriefotos af f.eks. blomster eller landskaber, som du ønsker at male.

Dag 1: Der vælges emne/motiver og vi tegner billeder i blyant og pen. En god tegning og en grundig forberedelse af farver, vandfarveblandinger og godt opspændt papir er afgørende for akvarellen. Underviser demonstrerer diverse teknikker for et optimalt akvarelmaleri, og der vil være rig mulighed for at lade dig inspirere til egne motiver. Der vil være kaffepauser og plads til individuel vejledning. Husk at medbringe frokost/madpakke samt frisk frugt til stilleben (denne kan ikke indtages inden kursusstart).

Dag 2: Vi fortsætter vores akvarel i samme emne/motiv, og kigger nærmere på planlægning af farvelaveringer, tegne med pensel, og at sætte billedet i komposition. Underviser demonstrerer undervejs forskellige teknikker til farveblanding. Der vil være frokostpause med motiv i blomster til akvarel.

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.