Skip to content

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og senest den 1. juli er hele efterårsprogrammet online. Du kan allerede nu gå på opdagelse

Se alle nyheder
Landskabsmaleri, Kreative workshops i tegning og maling hos FOF Køge Bugt

Landskabsmaleri - workshop

Landskabsmaleri - workshop

På dette korte weekendkursus, vil vi især have fokus på at arbejde med farver, og lære at skabe lys og stemning i landskabsmotivet.

At male et landskab så det ligner et fotografi er ikke altid så spændende, men at kunne genskabe stemningen i et valgt motiv, lade det sig være figurativt eller abstrakt landskab, er en fornøjelse. Du kan gennem landskabsmaleri afbilde en sommerdags blidhed, havets uro og kraft i uvejr, eller vinden der rusker i træerne og kornet på marken. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi arbejder bl.a. med komposition, teknik og tekstur, så du gennem blide eller hårde penselstrøg, kan gengive f.eks. skyers blødhed, vands blanke overflade eller en kornmarks lidt grove tekstur. Du lærer også at arbejde med farvelære så du kan skabe og justere lys og stemning i dit maleri. Vi arbejder med akryl, tempera eller vandbaserede oliefarver (anbefales).

Materialeliste tilsendes før holdstart.

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.