Skip to content
Heltetræning FOF Køge Bugt

Heltetræning - børn 3-6 år

Heltetræning - børn 3-6 år

Du har måske set film om Superhelte, spillet et videospil, læst en bog, eller forestillet dig at du var stærk som Superman, men har du nogensinde været helt? I samarbejde med Forening for Heltetræning, tilbyder FOF kurser i Heltetræning for børn og unge. Denne sæsons tema er Superhelte, og hvem vil ikke gerne være stærk ligesom Hulk, sej som Catwoman og Supergirl, hurtig som Spiderman, eller kreativ som Batman og Ironman? 

Heltetræningen for denne børnehavebørn hedder "Den Ydre Helt". "Ydre", fordi barnet skal forholde sig til en ydre verden, som de skal lære at navigere og begå sig i –uden at komme til skade eller miste modet. Heltetræningen stimulerer fantasi og indlæringsevne, der fremmer harmoniske og selvbærende børn, der kan tage vare på egen adfærd; det kræver gå-på-mod og tryghed. Heltetræningen er med til at gøre børnehavebørn skoleklar. Hver gang indeholder en ny færdighed, der er med til at gøre dit barn livstryg, social og livsduelig. Vi træner børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

NB! forælder/voksen skal deltage sammen med barnet første, femte og tiende gang.

Du er velkommen til at kontakte Forening for Heltetræning på tlf. 7755 0550 eller mail info@heltetraening.dk, hvis du har spørgsmål om forløbet.