Skip to content
Heltetræning hos FOF Køge Bugt

Heltetræning - børn 7-12 år

Heltetræning - børn 7-12 år

Du har måske set film om Superhelte, spillet et videospil, læst en bog, eller forestillet dig at du var stærk som Superman, men har du nogensinde været helt? I samarbejde med Forening for Heltetræning, tilbyder FOF kurser i Heltetræning for børn og unge. Denne sæsons tema er Superhelte, og hvem vil ikke gerne være stærk ligesom Hulk, sej som Catwoman og Supergirl, hurtig som Spiderman, eller kreativ som Batman og Ironman?

Heltetræningen for skolebørn er et unikt praktisk dannelsesforløb der hedder "Den Indre Helt". "Indre", fordi barnet i denne fase skal lære at lytte indadtil, navigere og begå sig i deres indre adfærd og styrker, og dermed stå stærkt i sig selv. Heltetræningen stimulerer gennem praktisk dannelse fantasi og indlæringsevne barnets evne til at hvile i sig selv og tage vare på egen adfærd. Heltetræningen er med til at skabe livstrygge, selvbevidste, sociale og livsduelige børn med selvværd, der er undervisningsparate.

NB! forælder/voksen skal deltage sammen med barnet første, femte og tiende gang.

Du er velkommen til at kontakte Forening for Heltetræning på tlf. 7755 0550 eller mail info@heltetraening.dk, hvis du har spørgsmål om forløbet.