Skip to content

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og senest den 1. juli er hele efterårsprogrammet online. Du kan allerede nu gå på opdagelse

Se alle nyheder
Person ælter dej bagekursus FOF Køge Bugt

Madkurser

Madlavning i børnehøjde med højt til loftet

Med udgangspunkt i hyggeligt samvær og den gode oplevelser, kan vores madlavningskurser for børn og voksne hjælpe med at samle inspiration til aftensmaden eller madpakken, og samtidig sætte rammen om de gode stunder med familien. 

 

Vores madlavningskurser for børn og voksne tager udgangspunkt i at kreere mad i børnehøjde, involvere børnene i madlavningen og sammen have det sjovt i køkkenet. 

 

Værd at vide

På enkelte af vores madlavningskurser for børn og voksne er udgiften til råvarer inkl. i kursusprisen og opkræves ved køb af kurset. Ved andre kurser afregnes udgifter til råvarer direkte med underviseren. Du kan læse mere om råvarerudgifter under hvert enkelt kursus. Medmindre andet er angivet, dækker prisen en voksen og et barn. Husk at melde afbud til underviseren, hvis du er forhindret –dette af hensyn til indkøb af råvarer. Husk evt. også at tjekke madlavningskursets kalender (under kursets 'info') for eksakte datoer.

 

Gå på opdagelse i vores madlavningskurser for børn og voksne herunder og find jeres drømmekursus.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.