Skip to content
Bevægelse i vand for gravide, Motion for gravide hos FOF Køge Bugt

Velvære i vand for gravide

Velvære i vand for gravide

Bevægelse i vand er den foretrukne motionsform blandt gravide og det med god grund. Bevægelse i vand giver fri bevægelighed og en vidunderlig oplevelse af vægtløshed og velvære.

 

Under graviditeten bliver kroppen belastet mere end normalt. Det unikke ved øvelser i vand er, at musklerne styrkes og leddene aflastes; gravide med gener i lænd og bækken oplever ofte en bedring. Under kurset træner vi også evnen til at slappe af og give efter. Kurset er specielt tilrettelagt af jordemødre og er et tilbud til alle gravide, uanset tidligere træningsniveau. Motion og fødselsforberedelse i vand er en oplagt måde at gøre noget godt for dig selv og dit kommende barn; det øger velværet i graviditeten og forbereder dig til fødslen.

 

Kurset består af:
• 6 mødegange i graviditeten - først 70 minutters fødselsforberedelse inkl. information om amning og derefter 45 minutter i vandet.
• Babytræf når den sidste i gruppen har født.

Et godt starttidspunkt er ca. 8 uger før termin. For at sikre korrekt niveau, bedes du venligst oplyse terminsdato i kommentarfeltet ved tilmelding.
6 gange, kr. 970 inkl. entré.

Du er velkommen til at kontakte underviseren på jordemoder@fof.dk, hvis du har spørgsmål.