Skip to content

Vi er genåbnet! Hold omfattet af nedlukningsperioden forlænges med tilsvarende antal gange. Du kan læse mere om de gældende restriktioner her.

Læs mere her:
Gravid, barsel og familiehold Forår 2022 FOF Køge Bugt

Gravid, barsel og familie

Kurser for gravide, barslende og familier hos FOF Køge Bugt

Tiden under og efter en graviditet er helt unik og fyldt med store forandringer. Den kan være hård for både krop og sind, hvorfor hensigtsmæssig og skånsom træning både før og efter fødslen kan være med til at styrke kroppen og sindet. Hos FOF Køge Bugt kan du deltage på fødselsforberende motionskurser for gravide eller på efterfødselskurser, hvor du i selskab med andre nybagte forældre, kan styrke, afspænde og genoptræne kroppen, så du kan holde dig sund og i form, uanset om du er mest til yoga eller vandgymnastik. 

 

Aktiviteter i Køge Bugt for gravide og nybagte forældre

Vi tilbyder hver sæson vandgymnastik for gravide, hvor du kan afspænde og styrke kroppen skånsomt. Du kan også deltage i pilateshold og afspændingshold, hvor du arbejder med din krop og får løsnet op for spændinger og muskelømhed. Giv dig selv og dit barn en kærlig håndsrækning med spændende og lærerige kurser, hvor du får mulighed for at møde andre i samme situation som dig. 

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.