Skip to content

Heltetræning - Agent Spyfluen 3-6 år

Heltetræning - Agent Spyfluen 3-6 år

Heltetræning for Ladies & Gentlemen.

Så er det nu du skal snøre skoene og pakke din laserpen. Du skal på mission som spion i Hendes Majesæts hemmelige tjeneste. Kodenavn: Spy-fluen. Du skal lære færdigheder med Edderkoppen, Sneglen, Skorpionen og Skildpadden. Spy-fluen skal undgå at blive fanget, for så er missionen slut. For at være den bedste spion du kan skal du huske Agentens Kodeks.

Agentens Kodeks indeholder: Adfærd, Selvkontrol, Robusthed, Modstandskraft, Vedholdenhed, Selvkontrol, Nysgerrighed og samarbejde. Det handler om at kunne begå sig i det lette og mere udfordrende.

Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Ydre Helt'. 'Ydre' fordi børn skal forholde sig til en ydre verden, som de skal lære at navigere og begå sig i –uden at komme til skade eller miste modet. Heltetræningen stimulerer fantasi og indlæringsevne, der fremmer harmoniske og selvbærende børn, der kan tage vare på egen adfærd. Heltetræningen er med til at gøre børnehavebørn skoleklar. Hver gang indeholder en ny færdighed, der er med til at gøre dit barn livstryg, social og livsduelig. Vi træner børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

Bemærk at forælder/voksen skal deltage sammen med barnet første, femte og tiende gang.

Har du spørgsmål?

Har du brug for mere information eller særlige behov, kan du kontakte Forening for Heltetræning direkte på tlf. 7755 0550 eller på mail info@heltetraening.dk