Skip to content
IT og Regnskabskurser Forår 2022 FOF Køge Bugt

IT og regnskab

Kurser i IT og regnskab hos FOF Køge Bugt – få styr på teknikken og bliv fortrolig med almen bogføring

Har du købt en ny smartphone eller tablet, som du gerne vil lære bedre at kende? Har du en computer du gerne vil blive mere fortrolig med? Mangler du værktøjer til at komme dit regnskab til livs og ønsker at lære at lave bogføring? FOF Købe Bugt tilbyder en lang række kurser inden for IT-, hjemmeside- og regnskabskurser med dygtige og IT-kyndige undervisere, som gør dig fortrolig med forskellige produkter og programmer, alt sammen i et roligt og overskueligt tempo, hvor der er plads til spørgsmål og gentagelser.

Bliv dus med IT, bogføring, din smartphone eller tablet
Hos FOF Køge Bugt kan du hver sæson tage et IT-kursus for både begyndere og øvede, hvor du lærer din smartphone eller tablet at kende (gælder både iPhone og Android). Her får du mulighed for at lære hvordan du indstiller og personliggør din smartphone eller tablet, så du bliver fortrolig med at lægge aftaler i din kalender, sende beskeder og billeder, samt navigere i brugen af apps og indbyggede programmer.

For dig som er interesseret i at arbejde mere med regnskaber, tilbyder vi regnskabs- og bogføringskurser for begyndere og øvede. her kan du få styr på din bogføring samt skabe overblik over din økonomi. Ønsker du at blive klogere på særlige programmer, tilbyder vi også løbende kurser i brugen af Excel. Vores regnskabs- og bogføringskurser tager udgangspunkt i dine egne opgaver, så du kan få det bedst mulige overblik, uanset dine evner. 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.