Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Festlig og naturlig makeup

Få inspiration til at lægge en festlig og naturlig makeup

Det kan være svært at finde sminke der passer lige dig. Har du prøvet at købe forkert sminke og så endt med at smide det hele ud, fordi du synes du så for gul eller for sminket ud. Der er mange farver og det kan være svært, at finde farven, der passer netop dig. Du bliver guidet og hjulpet igennem hvordan du får det smukkeste makeuplook til hverdag og til fest. Du vil lære hvor naturlig sminke kan være, uden du virker for makeuppet. Der benyttes 100% naturlig makeup, hvor fokus er naturlighed for din hud.

En makeup, hvor der er taget stilling til, hvilke indholdsstoffer der benyttes til gode for din hud og miljøet.Eller tag din veninde med til en hyggelig pigeaften, hvor du selv er i fokus under kyndig vejledning. Holdet er lille så du vil få rig mulighed for personlig feedback fra underviseren, til hvordan du finder looket til dig. Hver deltager modtager en gave ved arrangementet. Har du egne makeup børster, tag dem endelig med - du kan også købe billige øjenskygge børster i Normal.

 

Filtrér