Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Makeup aften

Ønsker du inspiration til din makeup?

Har du prøvet at købe forkert sminke og så endt med at smide det hele ud, fordi du synes du så for gul eller for sminket ud. Der er mange farver og det kan være svært, at finde farven, der passer netop dig. Nu er slut med at stå og skulle fordele en tube jævnt i en forkert farve eller klippe tuben over for at få det sidste med. Du vil lære, hvordan du lægger en sikker og naturlig sminke, der dækker og holder fint da-gen lang. Du vil lære hvor naturlig sminke kan være, uden du virker for ”sminket”.

Kom alene – eller kom med din datter, hvis hun er begyndt at vise interesse for makeup. I vil lære hvor let, I selv lægger f.eks. makeup til konfirmationen. Eller tag din veninde med til en hyggelig pigeaften. Holdet er lille, så du vil få fif med hjem. 

Hver deltager modtager en gave ved deltagelse i arrangementet. Værdi 125 kr.