Skip to content
Køleskabstapas med overskudsvarer, Madlavningskurser hos FOF Køge Bugt

Køleskabstapas

Køleskabstapas

Hvad gør du med resterne i køleskabet? Ryger de i skraldespanden fordi du ikke rigtig ved hvad du kan bruge dem til? Så kig med her!

Med køleskabstapas får du tømt køleskabet og brugt de rester der ellers ville have været røget i skraldespanden. Konceptet er enkelt nok –tøm dit køleskab for rester og lav en masse små lækre retter.

På kurset vil du på en let og overskuelig måde få grundviden om overskudsmag og inspiration til hvordan dine rester kan bruges på nye og spændende måder. Alt sammen mens du gør planeten en tjeneste. Bæredygtighed er et emne, der optager mange mennesker, og der er kommet meget fokus på, at vores mad skal være mere bæredygtig og grøn. Idéen med kurset er at give dig en grundviden og konkrete tips og tricks til hvordan du stopper og minimere madspild i dagligdagen, så du både gør miljøet, planeten og din pengepung en tjeneste.

Råvareomkostninger af kr. 70 pr. person afregnes direkte med underviseren.

Derudover er du velkommen til at medbringe fødevarer, der ser lidt trætte ud, og som måske ellers ville ende i skraldespanden.  

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.