Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Bagekurser og søde sager

Slip din indre mesterbager løs på et bagekursus hos FOF Køge Bugt

Vi tilbyder bagekurser, hvor du lærer at lave smagfulde og lækre kager af mange forskellige typer. Vi bruger både nemme opskrifter, så alle kan være med, men også lidt sværere opskrifter, som vil udfordre den erfarne bager. Vores kurser i at lave flotte kager, søde sager og desserter gør dig i stand til at lave lækkerier til enhver lejlighed, eller hvad med at overraske familien med lækkert, hjemmebagt brød? 

Drømmer du om at blive en haj til at bage? Vi tilbyder hver sæson bagekurser, hvor du lærer hemmeligheden bag smagfulde kager og saftige brød. Du får muligheden for at arbejde med både nemme og svære opskrifter, så der er noget for enhver, hvad end du er begynder eller ønsker mere udfordring og variation i din bagning. Er du mere til kager, kan du med fordel prøve vores kagekurser, hvor du får rig mulighed for at lave flotte kager og desserter til enhver lejlighed.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.