Flødeboller er ikke en nem kunst - det ved du helt sikkert, hvis du selv har prøvet kræfter med dem (måske gav det med "fem flade flødeboller" pludselig god mening?) På vores workshop lærer du at mestre teknikkerne der giver fluffy skum, chokolade med det helt rette knæk og bunde der giver de traditionelle papvarianter baghjul.
Workshoppen er forbeholdt de voksne flødebolleentusiaster og giver dig en enestående mulighed for at lave lækre og smagfulde flødeboller trin for trin. Du vil blive bekendt med smagssammensætning i både skummet og bunden – uden de nødvendigvis er den samme – chokoladetemperering, sprøjteteknik og meget mere.
Tidligere danmarksmester i chokolade Nicolaj Wium guider dig til at skabe din helt egen perfekte flødebolle, uanset om du har erfaring eller ej. Alt sammen i hyggelige omgivelser og med god tid til at nørde.
Værd at vide
Medbring eget forklæde, viskestykke, karklud samt beholder så du kan få dine færdige flødeboller med hjem.
Råvareomkostninger af 100 kr. pr. person påregnes, og afregnes direkte med underviseren.
Du er velkommen til at kontakte underviseren eller os, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 25.03.2025 | 17:30-21:00 | Hedegårdenes Skole, Roskilde | Nicolaj Wium |
Uddannelse:
Nicolaj Wium er uddannet Civil Ingeniør i Kemi, men har de seneste 20 år været selvstændig som selvlært chokoladekreatør. Nicolai værdsætter chokolade i høj kvalitet og har sin “egen smag” i form af fyld af ren trøffel. I hans øjne er der ikke meget, som kan overgå en perfekt tempereret og helt blank chokolade og fløjsblød trøffelcreme.
Underviererfaring:
Nicolaj har de seneste fem år været tilknyttet FOF som underviser både i Køge Bugt, på vestegnen, i København og Nordsjælland, men har undervist i fylde chokolade de sidste 10 år. Han er desuden biavler med kunststof-bistader og over 60 stader.