Skip to content
Closeup af en række fyldte chokolader

Fyldte chokolader - workshop for voksne

Fyldte chokolader - workshop for voksne

Lær at lave lækre, fyldte chokolader til en fest- eller hverdagaften med fyld af marcipan, forskellige nødder og lækker, cremet trøffelmasse.

Vi arbejder med chokoladetemperering, så vi får et sprødt knæk og en homogen overflade i vores chokolade. Vi hygger os med at udsmykke de fyldte chokolader med tørrede bær og andre lækre toppings.

Tidligere danmarksmester i chokolade, Nicolaj Wium, giver dig tips og tricks til en perfekt tempereret chokolade, så du kan støbe, fylde og lukke chokoladeskallerne fejlfrit hver gang. 

Værd at vide
Udgifter til råvarer af kr. 100,- pr. person må påregnes og afregnes direkte med underviseren,

Medbring forklæde, viskestykke, en karklud samt en eller flere beholdere til de færdige chokolader.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.