Lær at lave fyldte chokolader til påske med fyld som får tænderne til at løbe i vand!
Workshoppen er forbeholdt de voksne chokoladeentusiaster og giver dig en enestående mulighed for at lave lækre og smagfulde chokolader fra bunden. Du bliver mester i temperering, pouring og finish, så dine chokolader står blanke og som små kunstværker - lige til at spise.
Tidligere danmarksmester i chokolade Nicolaj Wium guider dig til at skabe dine helt egne perfekte påskechokolader, uanset om du har erfaring eller ej. Alt sammen i hyggelige omgivelser og med god tid til at nørde.
Værd at vide
Medbring eget forklæde, viskestykke, karklud samt beholder så du kan få dine færdige påskechokolader med hjem.
Råvareomkostninger af 100 kr. pr. person afregnes direkte med underviser.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 02.04.2025 | 17:30-21:00 | Hedegårdenes Skole, Roskilde | Nicolaj Wium |
Uddannelse:
Nicolaj Wium er uddannet Civil Ingeniør i Kemi, men har de seneste 20 år været selvstændig som selvlært chokoladekreatør. Nicolai værdsætter chokolade i høj kvalitet og har sin “egen smag” i form af fyld af ren trøffel. I hans øjne er der ikke meget, som kan overgå en perfekt tempereret og helt blank chokolade og fløjsblød trøffelcreme.
Underviererfaring:
Nicolaj har de seneste fem år været tilknyttet FOF som underviser både i Køge Bugt, på vestegnen, i København og Nordsjælland, men har undervist i fylde chokolade de sidste 10 år. Han er desuden biavler med kunststof-bistader og over 60 stader.