Skip to content
Closeup af chokoladetemperering

Temperering af chokolade - workshop for voksne

Temperering af chokolade - workshop for voksne

Drømmer du om at mestre den perfekte chokoladetemperering og sætte tænderne i en sprød og blank chokolade?

På dette kursus lærer du at mestre den til tider drilske temperering af chokolade, så du dine chokolader kommer perfekte og blanke ud af formene - hver gang. 

Du får udleveret en kasserolle og chokolade og tempererer selv chokoladen. Tidligere danmarksmester i chokolade, Nicolaj Wium, guider og giver tips og tricks til hvordan du kommer over frygten for en dårlig temperering, så du får en ensartet og glat overflade på dine overtrukne eller fyldte chokolader.

Værd at vide
Udgifter til råvarer af kr. 100,- pr. person må påregnes og afregnes direkte med underviseren, 

Medbring forklæde, viskestykke, en karklud samt en eller flere beholdere til de færdige chokolader.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.