Skip to content
Vegetarisk hverdagsmad for familien, madlavningskursus hos FOF Køge Bugt

Vegetarisk mad for hele familien

Vegetarisk mad for hele familien

Tag dit barn, barnebarn, nevø eller niece med i køkkenet, når vi tilbereder vegetariske retter, der bringer det bedste frem i råvarerne med fokus på smag, konsistens og farve – det bliver både lærerigt og sjovt. Derfor tilbyder vi vegetarisk hverdag til familier, som ønsker at have deres børn med i køkkenet og lære nogle nye varianter af de kendte favoritter hos børnene. 

Inspireret af alverdens grønne køkkener tilbereder vi vegetariske retter og lærer næste generation kunsten og værdien i at indtage godt med varieret grønt. Der findes heldigvis ingen sjovere måde at gøre det end at gå i køkkenet sammen. Børnene udviser større madbod ved, at de selv får lov til at for- og tilberede maden, samt tage beslutninger om, hvad retterne skal bestå af. 

Få masser af inspiration til mad både til hverdag og til fest. Vegetarisk hverdagsmad er en god måde at udvide børnenes smagsløg såvel som videregive værdien og glæden ved en bæredygtig og mere vegetarisk kost. Vegetarisk mad kan både være anderledes, sjovt og farverigt, men det er også helt nye smagsoplevelser for mange.

Værd at vide
Prisen inkluderer en voksen og et barn. Råvarerudgifter 70 kr. pr. gang pr. person afregnes direkte med underviseren. 

Medbring gerne forklæde.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.