Skip to content
Lær at lave lækker chili sin carne og appelsinkage over bål ved Harekøkkerne

Vild bålmad: Chili sin carne og appelsinkage ved Harekøkkerne

Vild bålmad: Chili sin carne og appelsinkage ved Harekøkkerne

Nyd en varmende chili sin carne og saftig appelsinkage under efterårshimlen

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag ved bålhytten ved Harekøkkerne. Vi laver en smagfuld chili sin carne over bål og bager en lækker appelsinkage til dessert. Lær at mestre bålmadens grundprincipper og få en uforglemmelig oplevelse i naturen. Sammen går vi på jagt efter urter og hvad vi ellers kan finde i naturens spisekammer og du opnår viden om naturens mange vilde og sæsonaktuelle ingredienser. Alle er velkomne.

Program:
Torsdag den 2. november, kl. 11-14, Bålhytten ved Harekøkkerne
• Optænding af bål og klargøring af ingredienser.
• Indsamling af urter og smagsgivere i skoven.
• Tilberedning af chili sin carne over gløderne.
• Bagning af appelsinkage i bålovn.

Værd at vide
Pris for deltagelse er 175 kr. Udgifter til råvarer på 100 kr. pr. person afregnes direkte med underviseren.

Medbring egen tallerken, bestik, kop og drikkevarer.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Filtrér