Oplev smagen af Indien under åben himmel med dahl, raita og søde bagte pærer
Tag med til en stemningsfuld eftermiddag i Byskoven, hvor vi tilbereder en krydret dahl med raita over bål. Du får indsigt i bålmadens kunst, fra opbygning af bål til varmejustering og madlavningsteknikker.
Sammen går vi på jagt i naturens spisekammer og du opnår viden om naturens mange vilde og sæsonaktuelle ingredienser. Vi afslutter med bagte pærer serveret med honning og ristede nødder. Alle er velkomne.
Program:
Torsdag den 26. oktober, kl. 11-14, Bålhytten i Byskoven Aakirkeby
• Fælles optænding af bål.
• Forberedelse af dahl og raita.
• Indsamling af nødder til desserten i skoven.
• Tilberedning af bagte pærer med honning og ristede nødder.
Værd at vide
Pris for deltagelse er 175 kr. Udgifter til råvarer på 100 kr. pr. person afregnes direkte med underviseren.
Medbring egen tallerken, bestik, kop og drikkevarer.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 26.10.2024 | 11:00-14:00 | Bålhytten i Byskoven, Aakirkeby | Anja-Maria Bakke Paaske |