Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Køge Bugt koret

Køge Bugt koret

Køge Bugt Koret er et blandet rytmisk kor med sangere i alle aldersklasser. Vi synger rock, pop, evergreens, musicals og andet, der swinger - på engelsk og dansk. Vi optræder flere gange i løbet af sæsonen og deltager gerne i forskellige spændende arrangementer. Vi har endvidere en årlig kor-weekend i løbet af efteråret, hvor hygge og sjov forenes med seriøst arbejde. Vi har fast pianist til såvel øveaftener som til koncerter. Vi søger p.t. især herrestemmer, men alle stemmer er velkomne. Du kan finde mere information på korets hjemmeside www.koegebugtkoret.dk

Du må påregne en mindre udgift til noder m.m.

Kan du synge rent, og har du erfaring med korsang og læser noder (ikke et krav, men en fordel), er du velkommen til at kontakte korleder Else Andersen på tlf. 3034 4677 eller formand Sussie Groset på tlf. 4081 4018, så vi kan træffe aftale om optagelsesprøve.