Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Lyrik og sangskrivning

Lyrik og sangskrivning

Dette hold er for alle som har en interesse i at skrive tekster - hvad end der er tale om poesi, sangtekster eller noget helt tredje. Som et plus har du en sparringsgruppe, hvor både undervisere samt meddeltagere kan komme med feedback på tekstindhold, struktur, musikalske valg mm.

 

Derudover arbejder holdet også projekt- og opgaveorienteret, hvor målet er, at du får en masse konkrete værktøjer i bagagen, som du kan bruge fremadrettet. Du får derudover også muligheden for at få indspillet noget af dit materiale i et professionelt studie, så du får et konkret produkt i hånden. Holdet undervises hhv. af Nikolaj Egede Jensen og Luzas Diego Petersen. Som en del af dette hold kan du se frem til en masse lærerige og hyggelige timer med ligesindede - Vi glæder os til at se dig!