Skip to content

Solosang, klaver og hørelære-teori

Solosang, klaver og hørelære-teori

Går du og drømmer om at afprøve, udvikle og forbedre dine sangevner, så har du den optimale mulighed her! Solosang er for enhver, der elsker at synge og gerne vil lære at synge bedre uden slid af stemmen. Undervisningen tager udgangspunkt i hver enkelt elevs evner og ønsker, og der kan arbejdes med vejrtrækning, støtte, personligt udtryk, klang, frasering, vibrato mm. Stilarterne kan være alle former for rytmisk musik, rock, pop, jazz og musical. Undervisningen akkompagneres på klaver.

Klaver
Undervisning for nybegynderen såvel som den meget øvede. Der tages udgangspunkt i hver enkelt elevs evner, niveau og ønsker. Der kan arbejdes med nodelære, rytmik, teknik, harmonisering, akkordspil, groove og improvisation mm. indenfor alle rytmiske genre samt lettere klassisk materiale.

Hørelære & musikteori
Hvis du ønsker at få styr på basal musikteori og arbejde med hørelære og derved styrke dine musikalske evner, er dette lige noget for dig. Der arbejdes med det grundlæggende indenfor musikteori så som node og - rytmelære og harmonisering. Indenfor hørelære opøver man evnen til at identificere toneintervaller, melodier, akkorder, rytmer og andre basiselementer i musikken. Dette kan kombineres med klaverundervisning.

NB! Den individuelle tid aftales med læreren.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviser Hübertz på tlf. 2870 1750.