Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Ukulele

Lær at spille ukulele på aftenskole i Køge Bugt

Ukulele er et traditionelt, firstrenget instrument fra Hawaii, som er morsomt at spille og forholdsvis let at gå til. Et alternativt men elskværdigt lille instrument, som du let kan tage med dig! Hos FOF Køge Bugt kan du lære at spille ukulele, uanset alder og niveau. Kunne du tænke dig at kaste dig ud i et nyt instrument, er ukuleleundervisning noget for dig. På alle kurser går vi i dybden med akkorder, becifring, finger- og rytmespil m.m., så du med øvelse kan spille med på dine yndlingssange og imponere ved lejrbålet. Undervisningen tager udgangspunkt i dit behov og niveau, så hvis du ikke har spillet på ukulele før, vil du lære grundfærdighederne, mens du spiller lette melodier. For øvede og mere rutinerede fokuserer vi på mere avancerede fingersætninger og melodier.

Tilmelding til ukuleleundervisning

FOF Køge Bugt tilbyder ukuleleundervisning i Køge. Vær opmærksom at du skal medbringe din egen ukulele. Ekstra udgifter til kopier eller lærebøger kan påregnes.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.