Skip to content
Skovbo Billedskole Forår 2022 FOF Køge Bugt

Skovbo Billedskole

Lad dit barn udfolde sine kreative evner med Skovbo Billedskole

Skovbo Billedskole er for alle børn og unge der holder af at arbejde med kunst og kultur. Vi tilbyder undervisning til børn fra 1. klasse og opefter. Skolen har eksisteret siden 2004. Billedskolen startede ganske småt, og har nu udviklet sig, til at være en forening med næsten 150 elever og 6 faste undervisere. Skolen tilbyder undervisning i klassisk keramik, maling, tegning, grafik, design og skulptur.

Der er i alle moduler mulighed for at bruge vores tegneværksted og der vil være et bord med lækkert tegnepapir, fede såvel som sylespidse blyanter og masser af tips og tricks. Der arbejdes med koldnålsraderinger, linoleumstryk samt andre former for grafik. Tegning, maleri og keramik er de bærende elementer for de ugentlige aktiviteter. Alle kurser foregår i Borup Skoles billedkunstlokale, Hovedgaden 39, 4140 Borup. Vores undervisere er alle faguddannede og erfarne – du kan læse mere om vores undervisere her.

For alle moduler gælder følgende:
For elever fra 1-3. klasse ligger undervisning fra kl. 14:00 til 15:30.
For elever fra 4. klasse og opefter ligger undervisning fra kl. 16:00 - 17:30

Bemærk. Prisen pr. modul pr. sæson er kr. 680,- (der tillægges 40,- i originalprisen for udgifter til 10x forfriskning i pausen). Der gives søskenderabat på kr. 100,- for den første og kr. 200.- for den anden søskende i samme modul. Der kan i særlige tilfælde søges om fripas til at gå på Skovbo Billedskole. Kontakt din skole for mere information. 

Studierabat for ældre elever: Klippekort til de 3 moduler, 10 gange efter eget valg, kr. 500, 5 gange kr. 250. 
Klippekort skal købes inden start.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Filtrér