Skip to content

Klippekort - 5 gange

Klippekort - 5 gange

Modul 1: Fokus på keramik (15. september til 24. november 2020)
Modul afslutning d. 24. november kl. 18.30 - ca. 20.30. 
Vi måtte undvære keramikken i foråret, så der starter vi det nye billedskoleår. Hvis du tidligere havde planlagt at lave en prægtig skål, en lille serie kopper eller en knald flot skulptur, er muligheden her nu. Du kan støbe med porcelænsler i hjemmelavede støbeforme, skabe fantasifigurer der ligner noget ingen før har set, eller modellere den dejligste lille hundehvalp. Fantasien er sat fri. De store elever får mulighed for en rundtur på den magiske, men drilske drejebænk. Alikka der er specialist i at støbe i ler vil hjælpe os hele vejen. På modulafslutningen kan du møde Alikka Garder Petersen, der er vores stilsikre ”hus keramiker”. Glæd dig til at høre hende fortælle om sit fag, for hun kan ALT med ler! 

Modul 2: Fokus på video, foto og lystegninger (05. januar til 16. marts 2021)
Modul afslutning d. 16. marts kl. 18.30 - ca. 20.30. 
Vi arbejder med foto, video, tegning, fotomaleri og lystegninger, som Picasso og Asger Jorn gjorde, små film med løgnehistorier fortalt af dig og dine venner eller måske forsigtige fortællinger fra et sted som ingen kender. Vi ku’ lave bøger helt uden indhold, kodesprog og spion tasker, eller noget helt andet du længe har haft lyst til at afprøve. Til modul afslutningen viser vi alle frembringelserne for familie og venner. Anders Nørrevang med kandidatgrad i kommunikation og film- og medievidenskab, vil til modulafslutningen fortælle om filmens mange virkemidler. 

Modul 3: Fokus på keramik og cyanotopi (23 marts – 1 juni)
Modul afslutning d. 1. juni kl. 18.30- ca. 20.30 
Nu til noget helt nyt! Cyanotopi er en form for grafik, hvor man ved hjælp af solens lys eller en fotolampe kan gengive alt lige fra en brødrister til en barbiedukke på sit trykpapir og bagefter fremkalde det som man fremkalder et fotografi. Det er uden farlige kemikalier og ret enkelt at arbejde med og du kan godt glæde dig til at prøve det! En lille mælkebøtte kunne også finde vej til en trykplade og blive til et ”direkte tryk” ligesom vi gjorde det under Reflex Festivalen. De store elever får mulighed for at arbejde med koldnålsraderinger på kobberplader. Der skal også svinges pensler! Måske fem på hver hånd, sat på med tape. Eller fjermaleri eller kæmpesplat på kæmpelærreder….eller ballontryk som måske springer. Vi giver den gas. Måske på et ganske lille lærred….OG vi hjælpes ad med oprydningen! Modulafslutning bliver med fællesspisning og rundbold!

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.