Skip to content

Undervisere på Skovbo Billedskole

Helena Notkin
Billedkunstlærer m. overbygning i visuel kultur, indretningsarkitekt, leder af Skovbo Billedskole. Underviser i billedkunst samt håndværk/design på Borup Skole. Samarbejder med KØS om undervisningsforløb og elevudstillinger.

Gitte Egebak Henriksen
Tegner/grafiker fra Danmarks Designskole, leder af Skovbo Billedskole. Har arbejdet med teatermaleri på Folketeatret, og med tekstildesign, grafik, tegning og maleri. Underviser i billedkunst på kunstskoler, billedskoler og folkeskoler. Udstillet i ind- og udland.

Lotte Henriksen
Designer fra Designskolen i Kolding. Har arbejdet som underviser/censor på bl.a. Danmarks Designskole, Designskolen Kolding og Billedskolen i Ryesgade, og som designer, trendmaker og stylist for Det Tredje Øje, Bonniers, Magasin, Bestseller, Textile View m.fl.

Mikael Jensen
Tegner, illustrator og maler. Storyboardist i filmene ”Tarok”, ”Far til fire på toppen”, ”Antboy”, samt i reklamefilm for bla. Cocio, Tetrapak, Kims. Underviser i tegning på folkeskoler, billedeskoler og på Glyptoteket.

Alikka Garder Petersen
Keramiker fra Danmarks Desisgnskole. Alikka har bred undervisningserfaring fra højskoler, efterskoler, HF/gymnasie designskole, aftenskoler og billedskoler. Eget værksted i København, hvor der udover det keramiske arbejde og så afholdes kurser .