Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Edinburgh slot, Engelskundervisning hos FOF Køge Bugt

Conversation 1-2 - let´s get talking (B1/B2)

This course applies to you if you have attended Conversation 1 and would like to continue developing your language skills at a slightly higher level before moving on to Conversation 2The goal is to maintain, develop, and increase the current vocabulary through conversation and discussion on everyday subjects in english, thus making it easier for you to comfortably communicate and be understood in everyday situations.

Coursework will include the news, the coursebook, and short stories – all in a relaxed forum.

Costs for materials must be expected.

You are welcome to contact the teacher if you have any pending questions.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 25.09.2023 11:40-13:30 Skellet, Køge Winnie Agerbeck Warming
2 Mandag 02.10.2023 11:40-13:30 Skellet, Køge Winnie Agerbeck Warming
3 Mandag 09.10.2023 11:40-13:30 Skellet, Køge Winnie Agerbeck Warming
Se alle Se færre
Underviser

Winnie Agerbeck Warming

Winnie er uddannet på Københavns Universitet og har arbejdet en årrække som korrespondent og senere som engelskunderviser hos FOF. 

 

Hun har undervist i engelsk på alle niveauer fra begynder til øvet, og har igennem en årrække ageret lærer og censor ved Europaeksamen i engelsk. Sideløbende har hun været medlem af foreningen for engelsklærere hvor hun vidensudveksler og deler sin store “passion” for undervisning.

 

Winnie lægger vægt på at gøre timerne noget man glæder sig til og skabe en levende undervisning med variation i opgavetyperne –alt sammen i en afslappet og uhøjtidelig atmosfære.