Skip to content
Franskundervisning på alle niveauer hos FOF Køge Bugt

Fransk niveau 5-6 (B1)

Fransk niveau 5-6 (B1)

For dig, der har gennemført A2-kurset. Du er allerede i stand til at kommunikere med enkle sætninger i de fleste hverdagssituationer. Nu ønsker du at udvide dit ordforråd og bruge mere komplekse sætninger og strukturer. Ud over hverdagssituationer, begynder vi stille at beskæftige os med mere abstrakte emner som: værdier, følelser og meninger, men også politiske og kulturelle temaer.

I klassen vil vi kun bruge fransk og forsøge at tale så meget som muligt. Vi arbejder med metoden Bien et Vite 2, som baserer sig på rigtige dialoger i virkelige situationer. Vi bruger masser af autentiske materialer fra franske aviser, bøger og tv. Vi arbejder med at skelne imellem fransk talt i forskellige situationer (formelt sprog, venskabeligt sprog, slang mv.)

Vi lærer om den smukke og rige franske kultur og historie, vi hører franske sange, vi ser uddrag af de meste berømte film og vi stifter bekendtskab med berømte mennesker fra franske kulturliv. Alt sammen i en afslappet atmosfære, hvor vi mødes for at lære noget, men også for at have det sjovt.

Værd at vide

Udgifter til materialer må påregnes.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.