Skip to content
Franskundervisning for begynder, letøvet og øvet hos FOF Køge Bugt

Fransk niveau 7-8 (B2)

Fransk niveau 7-8 (B2)

Du har gennemført B1-kurset eller har lært at kommunikere frit i hverdagssituationer. Du kan allerede tale lidt med om emner fra de daglige nyheder, og du er i stand til at udtrykke din mening om forskellige emner. Du er nu nået til et behageligt stadie, hvor stresset og anstrengelsen ved at tale fransk langsomt erstattes af glæden ved at kunne tale frit.

Men du kan stadig udvide dit ordforråd, forfine dine formuleringer og lære flere og mere komplekse strukturer og udtryk. Vi vil lære mere avancerede samtaleformer som argumentation og debat (franskmændene er mestre i dette!).

Vi arbejder med Vite et bien 2-metoden, der er fuld af dialoger fra hverdagen, og vi beskæftiger os kun med grammatik, når det er nødvendigt. Vi bruger en masse autentisk materiale, der kombinerer ordforråd med fransk kultur. Vi fordyber os mere og mere i en verden af franske sange, film og bøger. Vi arbejder intensivt med lytteforståelse. Vi lytter til meget forskelligt materiale, både hvad angår det anvendte sprog, men også f.eks. dialekter. Vi kommer også til at fokusere på kropssproget, den rige mimik og gestik, som er karakteristisk for franskmænd.

Vi arbejder i en afslappet men ambitiøs atmosfære, der opmuntrer til fri kommunikation. Vi lærer om franske traditioner og livsstile. Vi forstår mere og mere, hvorfor franskmændene er, som de er.

Værd at vide
Udgifter til materialer må påregnes.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.