Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Japansk

Lær japansk fra bunden eller genopfrisk gloserne - japanskundervisning hos FOF Køge Bugt

Det japanske sprog tales ikke blot i Japan, men er de seneste år blevet mere og mere populært rundt omkring i verden. Omkring 128 millioner mennesker taler japansk, og er hastigt voksende som et af de mest populære sprogkurser. Hos FOF Køge Bugt kan du lære japansk på begynderniveau of udvide din kulturelle horisont. Begynderkurserne tager udgangspunkt i enten ingen eller lidt kendskab til sproget på forhånd. Der vil her være fokus på at lære at tale og forstå sproget let, så du kan begå dig på rejser til japansktalende lande. Formålet med undervisningen er at gøre dig i stand til at forstå sproget, men samtidig også tilegne dig viden om japansk kultur- og samfundsforhold. Øvelserne på både begynder- og hold for øvede tager udgangspunkt i hverdagssituationer, så du kan blive fortrolig med basal sprogforståelse. 


Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.


Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.