Skip to content
Onlineundervisning hos FOF Køge Bugt

Eneundervisning og skræddersyede kurser

Online og skræddersyede kurser - sprogundervisning når det passer dig

Eneundervisning og skræddersyede kurser for dig på farten.

 

Drømmer du om at støve dine nuværende sprogkundskaber af, eller vil du gerne lære et helt nyt sprog fra bunden? Med vores online eller individuelt tilpassede sprogkurser, bestemmer du helt selv hvornår, og hvor tit din undervisning skal finde sted. 

 

Vores online kurser tilrettelægges efter din hverdag, så du kan vedligeholde og forbedre dine sprogkompetencer uanset hvor du er – om du sidder hjemme, pendler, eller har en travlt hverdag som vanskeliggør deltagelse på et almindeligt hold. Vores online kurser foregår via brugervenlige og gratis programmer som f.eks. Zoom og Teams, så du kan læne dig tilbage og deltage i sprogundervisning når det passer dig.

 

 Vores skræddersyede og individuelt tilpassede kurser kan tilrettelægges som en-til-en-undervisning eller, hvis I er flere som ønsker at gå sammen, som mindre lukkede hold. Undervisningen skræddersys til dig, så de passer til netop dine behov, niveau og i det tempo som passer dig. Vores undervisere er uddannede med speciale i deres underviste sprog, så du kan roligt stille spørgsmål, få feedback og kompetent undervisning. 

 

Tilmelding

Lyder dette som noget for dig og har du lyst til at høre nærmere om vores online eller individuelt tilrettelagte sprogkurser, er du velkommen til at kontakte fagkonsulent Maria D. Rosenvinge på tlf. 4395 0183 eller e-mail mdr@fof.dk. Tilmelding foregår ved at kontakte enten Maria eller hovedkontoret på tlf. 5665 5322 eller e-mail kogebugt@fof.dk.

 

Pris

Prisen for eneundervisning er kl. 300,- pr. time (45 minutters undervisning samt 10 minutters pause). 

 

Retningslinjer

Antal undervisningsgange og tidspunkter fastlægges ud fra dine ønsker og i samarbejde med underviseren. Efter aftale med underviseren forsøger vi så vidt muligt at planlægge undervisningen efter dine behov, så den passer i forhold til din hverdag.

Har du spørgsmål til vores online sprogkurser og/eller eneundervisning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 5665 53222 eller e-mail mdr@fof.dk.