Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Russisk

Vil du gerne blive klogere på hvad der foregår i verdens største land?

Har du interesse i Rusland og den russiske kultur, og kunne du tænke dig en dybere forståelse for det russiske sprog? Så er et russisk sprogkursus noget for dig. På vores sproghold lærer du russisk helt fra bunden, og får rig mulighed for både at arbejde med sproget grammatisk samt øve tale, udtale og almen forståelse. Her kan du få lov til at fordybe dig i russisk kultur og sprog, alt sammen under kyndig vejledning fra vores underviser, som er uddannet russisklærer fra universitetet. Du kan læse mere om undervisningens indhold under hvert hold.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Filtrér