Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Design din drømmehave - det store overblik

Design din drømmehave - det store overblik

v. Hortonom AnneMarie Sørensen.

Hvem kender ikke til, at ens have er alt andet end den nemme og smukke have, man drømmer om? Dette kursus giver dig mulighed for at gøre drømmen til virkelighed. Du får inspiration til og vejledning i, hvordan du kan forvandle din have fra et vildnis eller en ubeplantet grund til en dejlig oase – uanset størrelse. Du lærer at tegne din helt personlige og unikke haveplan med både rum, oplevelse og overordnet brug af de rigtige planter.

Kurset ledes af havearkitekt og hortonom, AnneMarie Sørensen, som ud over idéer til smukke, dejlige og nemme haver vil give både generel og individuel vejledning til den enkelte kursist. Du kan se en præsentation af underviseren på www.have-arkitekt.dk.

For at få det fulde udbytte af kurset anbefales det, at man har opmålt sin have på forhånd. Vejledning hertil vil blive tilsendt til deltagerne to uger før kursusstart. Medbring ud over papir og tegneredskaber (blyant, viskelæder, lineal, sort tusch og evt. farveblyanter) fotos af haven fra forskellige vinkler og gerne forskelligt inspirationsmateriale. Der vil blive udleveret kursusmateriale, som koster 50 kr. Det er muligt at kontakte underviseren med spørgsmål.

Kontakt gerne underviser på hortea@youmail.dk  tlf. 2088 6245 for nærmere information.