Skip to content
Lydighedstræning af unghund hundetræning FOF Køge Bugt

Hundetræning

Hunde- og hvalpetræning i FOF Køge Bugt

På FOF' hundeskole tilbyder vi hvalpe- og hundetræning for både begynder og de mere erfarne. Her får du mulighed for at arbejde positivt med din hund, så du får en afbalanceret og rolig firbenet partner.

Vi anbefaler at du introducerer din hund for socialisering og træning så tidligt som muligt, så du giver både du og din hund de bedste vilkår for et godt partnerskab de næste mange år. På kurserne i hvalpe- og hundetræning arbejder vi med de helt grundlæggende lydigheds- og adfærdstræning, både for hvalpe, unghunde, eller voksne hunde som trænger til en genopfriskning af allerede lærte færdigheder.

Du får rig mulighed for at lære en række teknikker, der styrker kontakten og tilliden mellem din hund og dig, alt sammen i rolige og positive omgivelser. Undervisningen foregår i roligt tempo og sværhedsgraden øges i forhold til hvad der passer til den enkelte. Der er også tid til at hundene bliver socialiseret.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.