Skip to content

Sejlads

Lær at sejle og bliv sikker til søs på et kursus i sejlads hos FOF Køge Bugt

Elsker du at sejle og drømmer du om at stå bag roret på din egen sejlbåd?

 

FOF Køge Bugt tilbyder hver sæson kurser i sejlads og navigation for alle fritidssejlere, så du er klædt godt på til at realisere dine drømme til havs. Vores sejladskurser gør dig sikker på reglerne til havs og giver dig den fornødne teoretiske viden så du kan færde dig sikkert til søs.

 

På vores duelighedskurser gennemgår vi sejladsteknik, sikkerhed, styring og navigation, så du kan kan aflægge den lovpligtige praktiske delprøve, mens du på Yachtskipper 3 (YC3) kvalificeres til at virke som fører i større fritidsfartøjer (15 meter eller over) i nordeuropæiske farve samt være styrmand i større fritidsfartøjer i fart på alle have. 

 

Kursus i YC3 starter i begyndelsen af august. Hold dig orienteret på FOF’s hjemmeside eller kontakt underviser Carsten Seersholm på tlf. 2142 9482

Alle autoriserede fritidssejleruddannelser administreres af Søfartsstyrelsen, i hvis regi prøver og eksaminer afholdes. Find beskrivelser og krav på www.fritidssejler.dk.

 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.