Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Siden er stadig under opbygning. Oplever du problemer, eller har du spørgsmål, kan du træffe kontoret på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322. Er du i tvivl om coronapas, kan du se vores retningslinjer nederst på siden.

COVID-19 retningslinjer

Ledige stillinger

Job i FOF Køge Bugt


Vi har pt. ingen ledige stillinger i FOF Køge Bugts administration.


Vil du være underviser? 

Brænder du for undervisning, og har du en relevant undervisningserfaring? Måske går du rundt med en idé til et nyt og folkeoplysende kursus? Så kan du blive en del af Danmarks største aftenskole i en af Sjællands mest alsidige og erfarne afdelinger!


Hos FOF Køge Bugt er vi altid interesserede i at tale med potentielle og engagerede undervisere og foredragsholdere. Som en del af FOF Køge Bugts underviserstabel bliver du en del af et tæt samarbejde mellem administrationen og underviserne, hvor der er plads til kreativ udfoldelse og den gode idé. FOF arbejder for et arbejdsmiljø baseret på ærlighed, tillid og tryghed. Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kogebugt@fof.dk eller ringe på tlf. 4395 0188 til en uforpligtende snak om din kursusidé. Vi glæder os til at høre fra dig!