Skip to content

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og senest den 1. juli er hele efterårsprogrammet online. Du kan allerede nu gå på opdagelse

Se alle nyheder
Lær at meditere, Kurser i Body/Mind hos FOF Køge Bugt

Lær at meditere

Lær at meditere

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at meditere? Vil du have en hjælpende hånd eller finde inspiration til at finde netop dén meditationsmetode, der passer til dig og dine behov? Så er dette holdet for dig. 

På denne workshop bliver du introduceret til og får mulighed for, at prøve kræfter med en række forskellige meditationsformer. Du vil gennem workshoppen lære mere om hvad meditation egentlig er og hvordan du finder vej i de til tider mange råd og metoder. For hvordan får man egentlig opbygget en holdbar rutine og hvorfor er det en god idé at meditere? Alt dette og meget mere kommer vi rundt om, så du føler dig klar til at træde ind i meditationens vidunderlige verden. 

Vi laver enkelte blide yogaøvelser og vi vil messe samt dele vores oplevelser med de forskellige meditationsformer. Holdet henvender sig til alle, der ønsker at lære at meditere og kræver ingen forudsætning for kendskab til meditation.

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål.