Skip to content
SISTERHOOD – find ind til din feminine essens

Søsterskab - find ind til din feminine essens

Søsterskab - find ind til din feminine essens

Dette kursus ”Sisterhood – find ind til din feminine essens”, handler om at gå på opdagelse inde i dig, stille og roligt, helt i dit eget tempo, at finde ind til din feminine essens. Det handler bl. a om, at du tør kigge ind i dine smukke øjne, og tør tro på, at der er noget inde i dig, der lader røre på sig. At du kan mærke, at du har et dybt ønske, om at finde ind til din feminine essens. Sammen med andre kvinder i et trygt rum.

Vi kvinder har levet så længe i en maskulin verden, hvor maskuline værdier, så som at tage aktion konkurrere og opnå resultater dominerer. Vi har glemt at mange af disse værdier ikke er så naturlige for os kvinder. Vi bliver ofte stressede, måske deprimerede, og vi går med en fornemmelse af, at der mangler noget i vores liv. Vi ved bare ikke helt, hvad det er.

Vi vil derfor gå på opdagelse og helt i vores eget naturlige tempo udforske, hvad feminin essens er, og skabe en større balance mellem den feminine og maskuline essens. Tiden er inde til med nysgerrighed at træde ind i det intuitive, det følelsesmæssige, det kropslige og det feminine rum. Dette kan vi netop gøre sammen, i et trygt rum og i søsterskab – deraf navnet Sisterhood.

Dette kursus er netop skabt, så vi sammen kan finde tilbage til vores naturlige måde at være på som kvinde, og mærke mere glæde i hverdagen.

Værd at vide

Der vil på kurset, være øvelser, som indeholder let berøring. Alle øvelser forgår med tøj på.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.