Skip to content
Wim Hof Metoden, Yogakurser hos FOF Køge Bugt

Wim Hof Metoden - Fundamentals Workshop

Wim Hof Metoden - Fundamentals Workshop

Vil du være din egen alkymist og aktivere sindets kraft, så det virker sammen med din krop? Der findes en medfødt kraft, som vi alle besidder, men for de fleste af os er den blevet lukket ned i os: Det er evnen til at være lykkelig og tilfreds.

De seneste år er Wim Hof blevet verdenskendt. Han har indehaver af 26 verdensrekorder og hans metode er bygget op om 3 søjler, der kombinerer åndedræt, kuldetræning og mindset. Metoden er tilgængelig for alle og kan hjælpe dig med at få et liv med mere glæde, sundhed og styrke. Som den eneste danske Wim Hof Method Instruktør, har Gitte Lindgaard undervist sammen med Wim Hof og har derigennem et unikt indblik i metoden.

Metoden virker både på dit fysiske helbred, på din mentale sundhed og så hjælper den dig med at optimere din præstation gennem dagen. Gennem Wim Hof Metoden får du muligheden for at opdage din egen krops fysiologiske kraft.

Mere og mere videnskab bakker op omkring metodens positive effekt på både dit immunssystem, men også din evne til at håndtere stress og modstå inflammation i kroppen. Kom med til dette event med WHM fundamentale teori og praksis med efterfølgende mad, sjov og hygge.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål. Er du blevet nysgerrig på Wim Hof Metoden kan du læse mere om den her.