Skip to content
Qi Gong Body and Mind FOF Køge Bugt

Hensyntagende Qi Gong

Qi Gong er en meditativ bevægelsesform som kombinerer åndedræt, bevidsthed og bevægelse. Der findes mange forskellige former, som direkte oversat betyder ”Metoden at cirkulere energien i kroppen”. Qi Gong bygger på samme filosofi som ”Traditionel Kinesisk Medicin”, dvs. akupunktur, akupressur og zoneterapi og at stimulere energiens flow i meridianbanerne samt blodomløbet i kroppen.

Der undervises i enkle Qi Gong-øvelser, som stimulerer hele kroppen (styrker og smidiggør muskler, led, bindevæv, balancen) og modvirker stress. Øvelserne er nemme at lære, udføre og huske for den enkelte kursist. På kurset indlæres to gamle buddhistiske Qi Gong stile: ”Xiang Gong” og ”Da Mo”.

Øvelserne udføres stående eller gående, men øvelserne kan også udføres siddende. 

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.10.2023 15:00-16:30 Sandbjerg Fritidslokaler Kirsten Skov
2 Tirsdag 10.10.2023 15:00-16:30 Sandbjerg Fritidslokaler Kirsten Skov
3 Tirsdag 24.10.2023 15:00-16:30 Sandbjerg Fritidslokaler Kirsten Skov
Se alle Se færre
Kirsten Skov, underviser i bevægelse og motion samt kreative fag hos FOF Køge Bugt
Underviser

Kirsten Skov

Kirsten Skov underviser i to forskellige fag hos FOF Køge Bugt.

Hun er uddannet i Tai Chi Chuan ved Mester Kai Yin Tung Tai Chi Chuan Akademi, QI Gong ved Jane Golden i Californien og har trænet Tai Chi Chuan og Qi Gong siden 1986. Kirsten har undervist i Tai Chi Chuan og Qi Gong siden 1991 for FOF.

Se mere om hendes Tai Chi Chuan og Qi Gong hold på  www.taichikursus.dk.

Hun er endvidere uddannet kniplelærer ved Tinne Hansen, deltager jævnligt i kniple-workshops i ind- og udland og har undervist i knipling siden 2000 for FOF. Kirsten underviser i knipling for begyndere såvel som øvede. Se mere på www.kirstenskov.dk.