Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Hatha Yoga for alle, Yogakurser hos FOF Køge Bugt

Hatha Yoga for alle - Egedal

Hatha Yoga for alle - Egedal

Yoga betyder at forene. De ældgamle yogatekster handler i grove træk om at forene os med det guddommelige. Men når vi ruller yogamåtten ud sammen, handler yoga i sin enkelthed om at komme ud af mylderet i hovedet, ned i kroppen og blive nærværende over for det, der bevæger sig i os; at forene krop og sind.

Små bevægelsessekvenser frigører dine led, styrker dine muskler og øger din smidighed. Samtidig skruer vi ned for den mentale støj, understøtter nervesystemets evne til at selvegulere og bygger samtidig nye forbindelser mellem krop og hjerne.

Du træner også evnen til at lytte til og forstå kroppens små signaler. Klassen vil altid indeholde åndedrætsøvelser, der støtter dig i at finde indre ro, og afsluttes med en længere, helende hvile.

Du behøver hverken være spirituel, smidig eller vegetar for at have glæde af yoga. Holdet henvender sig til både nybegynderen og de mere erfarne.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.