Skip to content
Yoga for alle niveauer FOF Køge Bugt

Yoga

Yoga øger nærværet, skaber fred, ro og harmoni i krop og sind. Hverdagens gøremål sættes på pause for en stund, og du får frirum til at finde dig selv.

Vi starter hver time med at finde ind til nuet ved hjælp af åndedrætsøvelser, som grounder dig og er med til at fokusere din opmærksomhed. Herefter følger forskellige yogaøvelser i et roligt flow, hvor kroppens muskler styrkes, strækkes og smidiggøres godt hjulpet af åndedrættet.

Timen afsluttes med en guidet meditation

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 10:15-11:45 Strøby Idrætscenter Ditte Hørmark
2 Torsdag 12.09.2024 10:15-11:45 Strøby Idrætscenter Ditte Hørmark
3 Torsdag 19.09.2024 10:15-11:45 Strøby Idrætscenter Ditte Hørmark
Se alle Se færre
Ditte Højmark, underviser i fødselsforberedelse og hold for gravide og barslende hos FOF Køge Bugt
Underviser

Ditte Hørmark

Uddannelse:
Ditte Hørmark er uddannet Psykomotorisk Terapeut fra UCC i Hillerød, og har erfaring med at undervise både børn, unge, samt voksne og ældre. Hun er desuden certificeret Coach og har siden efteruddannet sig som yogalærer, kropsterapeut og instruktør indenfor Mindful Moving fødselsforberedelse og efterfødselstræning.

Undervisererfaring:
Ditte har tidligere haft virke som skuespiller i en børneteater-trup og arbejdet som processkonsulent indenfor teambuildingsbranchen. Hun holder meget af den frihed undervisningen medbringer og finder stor værdi i den rejse den enkelte deltager gennemgår i løbet af undervisningen.