Skip to content
Restorativ Yoga hos FOF Køge Bugt

Tre timers Restorativ Yoga

Tre timers Restorativ Yoga

At lære at slappe af er essentielt for et godt helbred, et godt liv. Men at indføre en fast afslapningsrutine i et travlt hverdagsliv kan være en udfordring. Det kan virke umuligt at skaffe plads i en allerede tætpakket kalender. Somme tider vil afslapning bare ikke lykkes, og du tænker måske, hvad skal det gøre godt for. Din hjerne vil protestere over dette spild af tid, når der er så meget andet, der skal ordnes. 


Det er i disse stunder, at det er ekstra vigtigt og påkrævet at holde fast. Se din afslapningspraksis som et eksperiment, du udfører med dine fineste redskaber: din krop, dit åndedræt og din bevidsthed. Så velkommen til praktisering af Restorativ Yoga. De fleste af os lever et liv på fuld kraft frem - for derefter at kollapse i udmattelse. Vi har meget få metoder, som kan skabe balance mellem de to ekstremer. Man kunne kalde en sådan balance for ”Kunsten at være afslappet”.  
De restorative yogastillinger kan lære os hvordan.

 

Værd at vide

Gavnlig ved stress, angst, ubalancer, smerter, arvæv, energiforladthed og træthed. Også godt for helt almindeligt hverdagsfortravlede mennesker!

 

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.